søndag den 9. december 2012

9 dec.

Ja det går ikke helt som jeg gerne vil med hensyn til at blogge hver dag i dec. Men håber jeg kan få gang i det nu. Idag var den store snestorm igang her i Nordjylland det var godt vi ikke skulle nogen steder. Vi havde noget nok snakket om at skulle overnatte hos min mor fra lørdag til søndag i Dronninglund. Men tror det var godt nok vi tog hjem lørdag aften.

Vores lørdag gik med at tage til Dronninglund op til min mor, som vi gør hvert år i december. Vi tager op og ser Voergaard Slot. Et rigtig flot slot som er flot julepyntet. Og var ekstra hyggeligt i år med alt det sne.
Efter at have gået rundt på slottet og kigget tog vi hjem og sad og snakkede og hyggede ved brandeovnen imens stegen var i ovnen.
Vi tog hjem ved en 21 tiden da vi alle var godt trætte og der ville komme snestorm om natten.

Søndag 2. Søndag i advent. Vi har rigtig hygget herhjemme imen sneen har dalet ned udenfor. Jim har været ude og skovle sne til den store guldmedalje og Emilia har hygget herinde ved den store computer. Hun siger "mor jeg kan godt selv, du må godt gå". Ej hvor er det dog bare en stor pige.
Her til eftermiddag har vi haft vores søde naboer til eftermiddagskaffe og æbleskiver. Dejligt med en lille hyggesnak og en legekammerat til emilia. De har 2 børn. En på et halvt år og en på alder med emilia (3år)

Nu står den vist bare på afslapning resten af aftenen. Skal have punchede en masse grankviste til kort med juletræer på. Har en hurtig bestilling :)

Rigtig god søndag :-)1 kommentar:

  1. Flotte vinterbilleder.
    Lyder til I har haft en hyggelig weekend.
    Ja de bliver store de unger - synes der er sket vildt meget med Silke i den godt 1½ mdr hun har gået i børnehave allerede :)

    SvarSlet